Преубава криминалка: Во рок од еден месец направила 108 прекршоци!

Loading...

Некои ја споредија со Мекс, најзгодниот криминалец, чија фотографија ги  збудале жените ширум светот. Ја уапсиле поради провалувања и кражби.Канаѓанката Стефани Беудион (21)  е уапсена пради неверојатни 108  прекршоци кои ги сторила само во август месец. Како што пишува весникот  Le Journal de Montreal, прекрасната  студентка уапсена е поради  вкупно 42 провали, а солидната листа на злодела ја дополнуваат и обвиненијата за поседување дури двет украдени пиштоли.
На суд се појавила  во поноделникот и била обвинета за уште шест нови злодела кои главно се однесуваат на провали и кражби во викендици. Стефани наводно провалувала заедно со тројца малолетници, а пред суд повторно ќе застане на 17 ноември.

Некои ја споредија со Џереми Мекс, најзгодниот криминалец, чија фотографија ги  збудале жените ширум светот. Многумина тогаш коментираа дека кога ќе го видат го губат здивот, а не се сомневаме дека многу момчиња го помислиле истото за нескротливата Стефани Беудион.Канаѓанката Стефани Беудион (21)  е уапсена пради неверојатни 108  прекршоци кои ги сторила само во август месец. Како што пишува веснико

loading...
Loading...