Преубавата трудница Ирина Шајк додека пазаруваше налета на папараци „не им се издрадува многу “

Loading...

Руската манекенка Ирина Шајк и нејзиниот свршеник Бредли Купер го очекуваат своето прво дете, а славната убавица ја фотографирале папараците, додека пазарувала во елитен кварт на  Лос Анџелес.Со веќе препознатлива бременост, Ирина го објави своето пазарањето на социјалните мрежи, а потоа налета на папараците.Гледајќи ја по гримасата која ја направила додека ги забележала,се чини дека нивното внимание ни е одговара ни малку. Ирина прв пат го покажува својот трудничкиот  стомак во декември минатата година на ревијата на Викторија Сикрет во Париз,а потоа славниот пар објави дека се свршиле.
 Гледајќи ја по гримасата која ја направила додека ги забележала,се чини дека нивното внимание ни е одговара ни малку. Ирина прв пат го покажу

loading...