Презентерот на Канал 5 ќе рипне во тавче

Loading...

Борислав Тноковски официјално потврди дека во мај, тој и неговата избраничка  официјално ќе стапат во брак. 
Презентерот на вести на Канал 5 ќе се жени со Наташа Ѓорѓиевска, која што е дипломиран психолог.Борислав Тноковски официјално потврди дека во мај, тој и неговата избраничка  официјално ќе стапат во брак. 
Презентерот на вести

loading...