Преживеала ХОРОР: За време на секс нешто ја ПЕЦНАЛО, а потоа почнал ХАОСОТ!

Loading...

Полицијата од БиХ во изминатиот период  добила многу  необична дојава, а комплетната приказна и записник ги  направил Милан Галиќ, еден од инспекторите.Неименувана девојка имала секс пред неколку години со својот партнер кога нешто ја пецнало во пределот на гениталиите. Во тој момент не му дала големо значење на тоа невообичаено чувство, но по неколку години дознала дека во телото  носи чип, иако тоа се уште не е докажано.
Полицијата од БиХ во изминатиот период  добила многу  необична дојава, а комплетната приказна и записник ги  направил Милан Галиќ, еден од инспекторите.
„Оваа госпоѓа рече дека  не почувствувала ништо, само нешто ја пецнало. Чипот сега наводно се наоѓа некаде кај срцето, а преку него, љубовникот ги снимал нивните сексуални односи и ги објавувал на интернет“, напишал Милан во записникот.
Во записникот стои  уште дека  полицијата ја земала пристапната лозинка, преку која девојката не можела да пристапи до филмот, за да се обиде да ги најде наводните порно снимки.
„Со шифрата која госпоѓата  ѝ ја даде на полицијата не  може да се пристапи до ниту една интернет адреса“, се наведува во записникот.Неименувана девојка имала секс пред неколку години со својот партнер кога нешто ја пецнало во пределот на гениталиите. Во тој момент не му дала гол

loading...