Пријава за бомба во пет летови од Истанбул до Германија

Loading...

Пет летови од Истанбул до Германија се откажани вчера откако е пријавена можна бомба во нив, соопштуваат турските медиуми. Летовите кои оделе на релација Истанбул – до Берлин, Франкфурт, Штутгарт, Хамбург и Минхен, се откажани поради можна бомба во нив. 
Авионите се запленети од полицијата и при вршење на увидот, до овој момент не се најдени бомби во петте авиони.  Летовите кои оделе на релација Истанбул – до Берлин, Франкфурт, Штутгарт, Хамбург и Минхен, се откажани поради можна бомба во нив. 

loading...
Loading...