Пријовиќ е вистинска бомба, но не била секогаш таква: Погледнете како изгледала пред операциите

И  покрај тоа што  моментално важи за една од најубавите пејачки на естрадата, Александра Пријовиќ не била секогаш  атрактивна како  денес. На фотографијата која се појавила  ред три години на себе немала ниту  една естетска итервенција, а изглед доста поинаку.
Во 2013 година  пила потполо природна, но како  што почнала да ја гради кариерата така почнала да го менува и  својот изглед.
Пејачката вградила силикони во градите, усните, а ја променила и  фризурата, начинот на шминкање па така денес изгледа многу поинаку. Александра неодамна изјавила дека нема ништо против естетската хирургија.

 

На фотографијата која се појавила  ред три години на себе немала ниту  една естетска итервенција, а изглед доста поинаку.
Во 2013

Пронајдете не на следниве мрежи: