Приказна која ќе ве расплаче: Куче кое се плаши од луѓето…

Loading...

Женката пит бул по име Челси е спасена од својот сопственик кој со години ја малтретирал. Иако е сместена во едно засолниште за кучиња, и неколку луѓе сакаат да ја вдомат Челси има голем проблем.Таа се плаши од луѓето. Толку многу, што не ги ни погледнува…
Минатата недела ситуацијата за Челси била многу лоша. Преубавата женка пит бул е толку депресивна што се криела во еден ќош секогаш кога некој ќе и пријдел до нејзиниот кафез и таму останувала со часови.

За само неколку недели подоцна Челси добила шанса за нов живот. Иако се кажувало дека Челси има проблеми со однесувањето и дека се обидела да нападне човек, сепак се појавила жена која посакала да ја вдоми и да и помогне.
Денес, наместо да биде успиена, Челси оди во својот нов дом. Домот во кој со цело срце се надеваме дека ќе се излечи од нејзната траума. Дом во кој ќе биде сакана и среќна…
Видеото можете да го погледнете ТУКАТаа се плаши од луѓето. Толку многу, што не ги ни погледнува…
Минатата недела ситуацијата за Челси била многу лоша. Преубавата женка пит

loading...
Loading...