Природен лек: Против БРАДАВИЦИ!

Loading...

Ако имате проблеми со брадавици по телото, обидете се овој едноставен и бесплатен трик.Брадавиците ги предизвикува човешкиот папилома вирус, а најчесто се појавуваат по рацете, прстите, стапалата, но можат да се развијат и на други делови од телото. Многу луѓе се борат со брадавиците и не знаат дека лекот за проблемот е многу едноставени достапен, а тоа се смоквите.
Смоквите содржат ензими за разградување на протеини кои помагаат во отстранување на несаканите израстоци на кожата.

Свежиот плод од ова овошје пресечете го, и со внатрешниот дел ставете го преку брадавицата и така оставете го да стои преку ноќ. Во утринските часови отстранете ја смоквата, и местото кај што е брадавицата поминете го со топла вода. По еден час обидете се да ја отстраните брадавицата.
Ако не успеете да ја отстраните брадавицата од првиот пат, повторете ги чекорите и пробајте повторно.Брадавиците ги предизвикува човешкиот папилома вирус, а најчесто се појавуваат по рацете, прстите, стапалата, но можат да се развијат и на други де

loading...
Loading...