Природен производ кој ги убива сите канцерогени клетки!

Loading...

Дали конечно го имаме лекот за рак?Станува збор за Авемар односно природен производ кој се добива од ферментирани пченични никулци. Овие николци го спречуваат заболувањето на келиите. 
Според многу истражувања се покажало дека помагаат при сите видови на рак.  Но има и огромно вликание за намалување на канцерогените тумури.

 
Од друга страна според некои експерти хемотерапијата подеднакво ги убива и здравите и нездравите келии што покажува дека има и негативни ефекти, додека никулците дејствуваат само на нездравите келии.
Исто така научно е докажано дека овие никулци помагаат и при многу други болести како што е дијабетис и многу други срцеви заболување. Позитивно вликаат и за намалување на телесната тежина.
А како природен додаток во исхраната може да се земаат пред и за време на исхраната.
 Станува збор за Авемар односно природен производ кој се добива од ферментирани пченични никулци. Овие николци го спречуваат заболувањето на келиите

loading...
Loading...