Пристигнала во болница со страшни болки а докторите се запрепастиле од она што го виделе

Loading...

Откако триесет годишна Австраијанка, почуствувала болки и заминала во болница не се ни надевала на вакво нешто.Таа заминала во болница со големи боли а оттаму докторите ја пратиле да направи снимка, на која виделе жица во нејзиниот стомак, која наводно се наоѓа таму цели 10 години.
Веднаш е пратена на операција, каде и е извадена жица од седум сантиметри, која најверојатно ја проголтала,пред 10 години кога носела протези.
За среќа нема направено никаква штета.
Таа заминала во болница со големи боли а оттаму докторите ја пратиле да направи снимка, на која виделе жица во нејзиниот стомак, која наводно се на

loading...