Притвор за Горан Грујовски, Никола Бошковски и Тони Јакимовски

Loading...

Сашо Мијалков, првообвинет во случаите „Таргет“ и „Тврдина“ останува само без својот пасош.Апелацискиот суд денеска одлучи да им додели притвор на Горан Грујовски, Тони Јакимовски и Никола Бошковски, сите вработени во МВР и обвинети во случаите „Таргет“ и „Тврдина“ на Специјалното јавно обвинителство. 
Апелацискиот суд денеска одлучи да им додели притвор на Горан Грујовски, Тони Јакимовски и Никола Бошковски, сите вработени во МВР и обвинети во случаите „Таргет“ и „Тврдина“ на Специјалното јавно обвинителство. За останатите обвиниети се потврдуваат претходните решенија на Кривичниот суд.
Сашо Мијалков, првообвинет во случаите „Таргет“ и „Тврдина“ коишто истраги по обвинителниот акт се споија во едно обвинение, останува само без својот пасош. За него СЈО бараше притвор, но притвор добија само вработените во МВР кои се обвинети за негови соработници. 
 Апелацискиот суд денеска одлучи да им додели притвор на Горан Грујовски, Тони Јакимовски и Никола Бошковски, сите вработени во МВР и обвинети во сл

loading...