ПРИЗНАНИЈА: Читателите на Пулс 24 ги откриваат најсрамните тајни!

Loading...

Читателите на Пулс ни ги испраќаат најнезгодните моменти што ги доживеале. Споделете ги и вие со нас незгодните моменти, а ние ви гарантираме дека идентитетот ќе биде сокриен.„Ја прогонував симпатијата на Фејсбук, и наместо да ја покажам сликата на другар ми, по грешка пратив линк од сликата кај симпатијата. Не знам како ќе се извадам…“ – Марко
„Имав секс во туѓ двор, иако многу ми беше незгодно немаше шанса да одбијам такво нешто“ – Оливер
„Еднаш во град меркав згодна женска со долга коса, но кога се се сврте видов дека е еден наш познат пејач!“ – Х
„Ми се допаѓа дечкото со кој работам. Еден ден му покажував интересни слики што ги имам зачувано на мобилен, и несакајќи ги виде и сликите што ги имам зачувано од неговиот Инстаграм. Сакав да пропаднам во земја!“
„Несакајќи му пратив секси порака на татко ми, а бидејќи не беше дома, не можев да го спречам да ја прочита пораката“ – Сања
„Мочкам под туш“ – Бојана
„Глумев во краток скеч во кој бев девојка на главниот глумец и требаше да се бакнеме. После некое време се видовме во град, а тој беше со жена му. Не знам дали ме фати паника, ама првото што ми падна на памет да го кажам беше: Еееј, се лапав со маж ти! Веднаш рекоа дека мораат да си одат. Хахахахаха…“ – анонимна

„Имав секс во туѓ двор, иако многу ми беше незгодно ама немаше шанса да одбијам такво нешто“ – Оливер
„Имам пријател што не јаде свинско. Еднаш ми дојде на ручек и го нахранив со јадење во кое имаше и свинско, но никогаш не му признав иако се посомнева“ – Ана
„Само што почнав да работам како келнерка во ресторан, дечкото во кујната беше многу згоден и ме праша кој ми е бројот. Мислев дека мислел на телефонскиот број, и многу ми беше глупаво кога ми објасни дека прашува за бројот на нарачката“ – Марија
„Бев во дискотека, пиев и наеднаш многу ми се слоши. Бидејќи немав време да трчам до тоалетот, повратив во чашата од која што пиев и продолжив да играм. После некое време дојде дечкото што работи таму за да ја земе чашата и ми упати поглед по кој знаев дека знае што направив“ – Дамјан
„Ми заѕвони телефонот на час, а телефонот ми ѕвони со песната Кој ти го тури жено….Цел клас се згази од смеење, а класната ме избрка од час“ – средношколец
„Ми купија перика за роденден. Со другарките бевме во кафич, каде што ја носев периката, и додека играв во преполниот кафич периката ми падна и сите ми се смееја“. – Јана„Ја прогонував симпатијата на Фејсбук, и наместо да ја покажам сликата на другар ми, по грешка пратив линк од сликата кај симпатијата. Не зна

loading...