Пробајте аква зумба

Loading...

Пливањето е исклучително корисен спорт со кој ги развивате сите групи на мускули на телото. Ако пак сте љубител на водна гимнастика, тогаш со сигурност ќе ви се допадне еден многу ефикасен начин на одржување на вашето тело и губење на вишокот килограми-  аква зумба.
Дознајте повеќе на линкотП

loading...
Loading...