Прочитајте како студентка преку Фејсбук „лови“ мажи за секс!

Loading...

Социјалните мрежи се одлична можност за секакви актвности па понекогаш дури и бизарни!А како изгледа кога на Фејсбук студентка од Зеница(21) „лови’ мажи за секс прочитајте во продолжение.
Станува збор за разговор кој е воден помеѓу млада атрактивна девојка и средновековен маж.
-ЕЕ, ќе ми испратиш кредит и ќе ме гледаш како се соблекува и договараме секс- пишала девојката.
Откако тој и кажал дека тоа за него е без врска, таа одговорила: ОК, ако не сакаш не те принудувам со сила.

 
На прашањето и што, за пари го правиш тоа? – следело дополнително појаснување:
-Ма не, сакам предизвици, кога сакам секс, барам вака. Сакам предизвици. Ми праќаш кредит па после се договараме за секс. 
Па добро ја не плаќам за тоа.
-Па сексот е бесплатен, сакам предизвици и на овој начин да запознавам мажи…
Понатамошниот разговор погледнете го на фотографиите…

 

А како изгледа кога на Фејсбук студентка од Зеница(21) „лови’ мажи за секс прочитајте во продолжение.

loading...
Loading...