Продолжува полициската акција во Турција- уапсен е и Саваш!

Loading...

Во полициска акција во Турција уапсени се 60 познати личности. Полицијата се обидува да го  расчисти  нарко ланецот.Во полициска акција во Турција уапсени се 60 познати личности. Според најновите информации уапсен е и турскиот актер Мурат Јилдерим, односно познат како Саваш(од „Љубов и казна“) или Демир( од „Аси“). Исто така уапсена е и неговата сопруга Бурчин Терзиоглу (Азад од „Езел“).
Пред два дена беше уапсен и Илкер Аксум, познат како Рушен од серијата „Зет домазет“
Додека во притвор се уште се наоѓаат: Кенан Имирзалиоглу (Езел) и Нехир Ердоган (Назли).Во полициска акција во Турција уапсени се 60 познати личности. Според најновите информации уапсен е и турскиот актер М

loading...
Loading...