ПРОДОЛЖУВА ПОТРАГАТА ПО ИСЧЕЗНАТОТО ДЕВОЈЧЕ: Покрај патиките, пронајден е и еден нокт!

Полицијата рече да не даваме изјави, а јас и немам посебни информации, рече таткото на Тијана, Игор Јуриќ. Тијана немала никаква причина да избега од дома, рекол еден познаник.Еден пријател на Тијана, за српски Курир изјави дека ја пронашле патиката на Тијана, покрај која имало и нокт.
Локалните жители деноноќно трагаат по девојчето и не губат надеж дека ќе ја пронајдат жива.
„Игравме фудбал кога до кај нас дотрчаа деца и ни казаа дека Тијана исчезнала. Беше околу 1 ипол сабајле. Веднаш тргнавме во потрага по Тијана и ја најдовме нејзината бела „стартка“ и еден нокт“, изјави момчето.
 Еден пријател на Тијана, за српски Курир изјави дека ја пронашле патиката на Тијана, покрај која имало и нокт.
Локалните жители деноноќно т

Пронајдете не на следниве мрежи: