Продукцијата на „X фактор“ јавно и се извини на Ана Грубин!

Loading...

Продукцијата „МБК“, која го реализира лиценцираното музичко натпреварување „Икс Фактор“, по повод кавгата помеѓу Ана Грубин и Славко Калезиќ настаната пред почетокот на последната емисија во живо, испратила соопштение во кое изразува жалење поради овој немил настан. Соопштението изгледаше вака:

 
„Поради сè што овие денови е пласирано во медиумите продукцијата „МБК“ чувствува потреба да изрази жалење поради сите непријатности кои ѝ се случиле на водителката на „Икс Фактор“ Ана Грубин како и на членовите на нејзиниот тим. Ана дојде во договореното време на својата закажана проба на која не предизвика апсолутно никакви скандали, ниту кон вработените ниту кон гостите на емисијата „Икс Фактор“. Бидејќи овие денови е пласирана приказна дека Ана се однесува непрофесионално и арогантно на пробите и на снимањата, продукцијата „МБК“ тврди дека таа е личност која својата работа ја извршува професионално, и дека со неа не сме имале никаков проблем. Ана никогаш не ја уценувала ниту продукцијата ниту барала да се промени кој било од гостите, натпреварувачите или од остатокот од екипата. Сите одлуки кои се донесени биле донесени исклучиво од страна на продукцијата МБК“.Соопштението изгледаше вака:

 
„Поради сè што овие денови е пласирано во медиумите продукцијата „МБ

loading...
Loading...