Професор рекол: „Погоди ја корпата“ и стана најголемата фаца на факултет!

Loading...

Вини Форте е официјално најголема фаца на својот факултет.Вини се кладел со професорот, дека доколку ја погоди корпата на другата страна на амфитеатарот, сите студенти ќе добијат пролазна оцена на тест.
Овој момент го забележала една од студентките, а кога успеал да погоди, цел факултет бил на нозе.
И како што било ветено, сите студенти положиле.

S/o to Benny for making this shot and getting the entire lecture an automatic 100 on our first ochem quiz pic.twitter.com/nmYJ34DjdM
— rachel brown (@yo_rochelle) September 2, 2016
Вини се кладел со професорот, дека доколку ја погоди корпата на другата страна на амфитеатарот, сите студенти ќе добијат пролазна оцена на тест.

loading...