Проговоре таткото на една од девојките кои заедно отидоа во смрт:Ми го уби детето треба да му ја одземат душата

Loading...

Пијан со 120 километри на час, Љубомир Милиќ ја предизвикал страотната сообраќајна несреќа во српски Жабаљ, во која загинаа две малолетни девојки. Ноќта на Стара Нова Година, момчето со 1,3 промоили алкохол во крвта предизвикало сообраќајка, а потоа не повикало ни Брза помош за да ги спаси двете другарки.
Таткото на 16-годишната Јелена Бајт која за жал го загуби животот во страотната несреќа, Мирко Бајт, за српскиот Курир вели дека Љубомир е битанга која му го убила детето, а таа загуба никогаш никој и со ништо нема да му ја надомести. 

 Ноќта на Стара Нова Година, момчето со 1,3 промоили алкохол во крвта предизвикало сообраќајка, а потоа не повикало ни Брза помош за да ги спаси двете другарки.
Таткото на 16-годишната Јелена Бајт која за жал го загуби животот во страотната несреќа, Мирко Бајт, за српскиот Курир вели дека Љубомир е битанга која му го убила детето, а таа загуба никогаш никој и со ништо нема да му ја надомести. 
Повеќе информации за несреќата може да прочитате на следниот ЛИНК Ноќта на Стара Нова Година, момчето со 1,3 промоили алкохол во крвта предизвикало сообраќајка, а потоа не повикало ни Брза помош за да г

loading...
Loading...