Промоција на книгата „Туѓи перја“

„Матица ексклузив“ најави средба со Соња Јолевска, на која ќе се одржи промоција на книгата „Туѓи перја“.Во Мултимедијалниот културен центар „Матица ексклузив“ на 4 март, среда, во 18 часот ќе се одржи средба со истакнатата македонска писателка Соња Јолевска.
Во оваа пригода ќе биде промовиран нејзиниот втор роман „Туѓи перја“.Во Мултимедијалниот културен центар „Матица ексклузив“ на 4 март, среда, во 18 часот ќе се одржи средба со истакнатата македонска писат

Пронајдете не на следниве мрежи: