Пронајден човек без глава и врзани раце, а полицијата тврди дека се работи за самоубиство!

Loading...

Мажот е пронајден во подрумот на својата куќа, а полицијата издала соопштение за медиумите во кои тврди дека се работи за самоубиство.
Како може некој со врзани раце да се убие? Па, како успеала да го заклучи тоа американската полиција, откако една жена рекла дека го пронашла својот маж мртов во подрумот на својата куќа.
Неговите раце и нозе биле врзани, а главата му биле исечена.
Во соопштението за медиумите кое го издала локалната полиција стои дека мажот се самоубил. Дополнителни детали не биле соопштени.
 Мажот е пронајден во подрумот на својата куќа, а полицијата издала соопштение за медиумите во кои тврди дека се работи

loading...
Loading...