Пронајден дневникот на убиената Јелена! Во него опишала се

Непосредно по убиството на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ во април 2016. година на насипот кај Борча, пронајден е и нејзиниот дневник каде ги раскажувала сите стравови и ужаси.Со ова инспекторите кои повеќе од година ипол работат на случајот, за кој единствен во притвор е сопругот на Јелена, Зоран Марјановиќ, дознале каков бил нејзиниот донос со него и семејството Марјановиќ и што се преживеала таа.
Српскиот Курир пренесува дека тоа нее вообичаен дневник, но таа внатре запишувала стихови, мисли, стравови, кавги, а на неколку места опишала и какви кавги имала со Зоран.Со ова инспекторите кои повеќе од година ипол работат на случајот, за кој единствен во притвор е сопругот на Јелена, Зоран Марјановиќ, дознале како

Пронајдете не на следниве мрежи: