Пронајден е сомнителен пакет во близина на седиштето на НАТО, Брисел испаничен

Бриселската полиција пронајде „сомнителен пакет“ веднаш по доаѓањето на Обама во Брисел.Откако беше крената тревога околу овој пакет, подоцна се покажа како лажна тревога.
Откако се покажало дека пакетот бил безопасен, а тревогата лажна веднаш прекинал застојот во сообраќајот .
Ова се случувало на 3 километри од седиштето на НАТО во Брисел.
-Го затворивме опкружувањето, што претставува стандардна процедура во такви случаи –  соопшти полицијата.Откако беше крената тревога околу овој пакет, подоцна се покажа како лажна тревога.
Откако се покажало дека пакетот бил безопасен, а тревог

Пронајдете не на следниве мрежи: