Пронајдена 14- годишната Нина: Многумина се изненадија поради што побегнала

Loading...

Нина Живковиќ од Ресеник, која исчезна пред три дена,  беше пронајдена вчера. Нина исчезнала на 22 декември во Белград и последен пат била видена на Славија помеѓу 14:15 и 14:30 часот. нејзиното исчезнување го пријавила нејзината  сестра.
Нина  во моментот на исчезнувањето имала  зелена јакна, сив џемпер, црни хеланки и црни чизми. Нина оди во осмо одделение во основното училиште „Коста Арбашевиоќ“ од Расеник. Минатата цела недела  не одела на настава, но  доаѓала  дома, а   побегнала од дома  најверојатно поради лошите оцени. Неофицијално, Нина дошла дома сама.Нина исчезнала на 22 декември во Белград и последен пат била видена на Славија помеѓу 14:15 и 14:30 часот. нејзиното исчезнување го пријавила нејзи

loading...
Loading...