Пронајдено е телото на заменик директорот на школото чии ученици загинаа во несреќата со траектот во Јужна Кореја

Loading...

Заменик директорот заедно со уште стотина ученици успеа да се спаси од потонатиот траект, но полицијата денеска го најде неговото безживотно тело и се сомнева дека извршил самоубиство.Телото на Канг Мин Кју (52) е пронајдено недалеку од гимназијата во која се наоѓаат роднините на 268-те исчезнати ученици од траектот, пренесува агенцијата AFP.
Претставникот од полицијата изјави дека истрагата за причините на неговата смрт е се уште во тек.Телото на Канг Мин Кју (52) е пронајдено недалеку од гимназијата во која се наоѓаат роднините на 268-те исчезнати ученици од траектот, пренесува аг

loading...
Loading...