Пронашле фотоапарат од Втората светска војна, а тоа што го откриле ќе ве ШОКИРА

Американскиот капетан Марк Д. Андерсон и историчарот Жан Мулер, пронашле фотоапарат стар скоро 70 години со неразвиен филм.
Додека трагале

Пронајдете не на следниве мрежи: