Пропаганда на Стејт Департментот- анти ИСИС видео

Loading...

Стејт Депертментот веќе започна со пропагада, со која се надеват дека ќе ги одвратат сите оние кои што планираат да се прикличат кон терористичката организација ИСИС.

 
Ова е само еден чекор, од низата кои се планираат да се превземат за да се стави крај на теророт, насилството и изживувањето на ИСИС.
Пораката која ја испраќаат е „Think Again Turn Away“ заедно со видео материјали кои се со вознемирувачка содржина, пренесува Си Ен Ен.Ова е само еден чекор, од низата кои се планираат да се превземат за да се стави крај на теророт, насилството и изживувањето на ИСИС.
Порак

loading...
Loading...