Проштално писмо на мајка: Простете што ви нанесувам болка, Наталија и јас одиме на подобро место!

Loading...

Ивана М. (36) од Сокобања, како  што се претпоставува, ја задавила својата 8 годишна ќерка Н.М. со гајтан и потоа нејзиното тело го сокрила во орман на таванот од семејната куќа.Потоа Ивана извршила самоубиство, а зад себе оставила две проштални писма.
Ивана со својата мајка и брат пред повеќе години се преселила во Сокобања  од Белград. Нејзиниот брат загинал пред неколку години во сообраќајна несреќа.

„Простете што ви  нанесувам болка. Но бидете задоволни бидејќи Наталија и јас одиме на подобро место“, наведено е во прошталното писмо кое Ивана го оставила за мајка ѝ.
Ивана оставила две писма, едно за мајка ѝ друго за сопругот. Таа ја задавила својата ќеркасо гајтан на таванот, а потоа се обесила.Потоа Ивана извршила самоубиство, а зад себе оставила две проштални писма.
Ивана со својата мајка и брат пред повеќе години се преселила во

loading...
Loading...