Протести против Владата на Еди Рама!

Албанската десница бара оставка од премиерот Еди Рама.Велат дека владата ја втурнала земјата во сиромаштија и корупција. Се бараат предвремени избори.
Демонстрантите поставија и шатори пред канцеларијата на Рама.Велат дека владата ја втурнала земјата во сиромаштија и корупција. Се бараат предвремени избори.
Демонстрантите поставија и шатори пред кан

Пронајдете не на следниве мрежи: