Протестот „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“ продолжува во следниве градови…

Loading...

Покрај централниот протест во Скопје, граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА денеска ќе протестира и во 12 други града.Протестот во Скопје и денеска ќе започне во 17 часот пред Владата како почетна точка, додека Собранието ќе биде завршна цел.

Денеска ќе се протестира во Скопје- 17ч. Штип- 18ч. Кичево- 17ч. Велес- 17ч. Кавадарци- 17ч. Прилеп- 18ч. Куманово- 17ч. Неготино- 17ч. Струмица- 17ч. Охрид- 17ч. Свети Николе- 17ч. Кочани- 17ч. Битола- 17ч.Протестот во Скопје и денеска ќе започне во 17 часот пред Владата како почетна точка, додека Собранието ќе биде завршна цел.

loading...