ПРОТРИЈТЕ ГИ ОЧИТЕ: Таа јаде по 51 банана на ден. Погледнете како изгледа!

Loading...

Оваа девојка Австралија го запали интернетот со својот изглед и начинот на кој постигна совршена линија.Нејзината формула е диета која уклучува голем број на банани, затоа е дури и предмет на лоши критики.
Лејн Ретклиф на Инстаграм е позната како „Freelee the banana girl“, и во многу земји е тема на денот поради необичниот начин на исхрана.
Таа јаде понекогаш и по 51 банана на ден.
Станува збор за диета која е во моментов позната на социјалните мрежи.

Со повеќе од 460.000 следбеници на Инстаграм, 240.000 на Фејсбук и 720.000 претплатници на нејзиниот YouTube канал, Ретклиф е прилично популарна со исхраната на овој начин.
Погледнете како изгледа:
Нејзината формула е диета која уклучува голем број на банани, затоа е дури и предмет на лоши критики.
Лејн Ретклиф на Инстаграм е позната к

loading...