Прозбореа родителите кои се обидеа да ја запалат својата ќерка

Loading...

Родителите од пеколот кои минатиот вторник во својата семејна куќа во Загреб ја полија својата ќерка со бензин и се обидоа да ја запалат, велат дека се што направиле направиле во самоодбрана и дека се каат што воопшто ја повикале својата ќерка дома.- Се каеме што воопшто се обидовме да зборуваме со нашата ќерка, а таа се сврте против нас. Не оцрне, а ние само сакавме да разговараме. Немавме намера да ја запалиме, не ни имавме запалка, велат родителите на 21-годишната  Марија.
Според нивните зборови, тие се обиделе да ја убедат дека само сакаат да разговараат. Таа бегала. Кантата со бензин ја земале во самоодбрана бидејќи додека трчале и влегле во дворот на жена на чие дете се кумови, биле нападнати од нејзиниот сопруг и братот.

– Мојата мајка не престанува да плаче. Какво палење, па нашата мајка не не допрела никогаш. Сестрата веќе една година ретко доаѓа дома. Западна во долгови и затоа се расправиите, вели еден од децата на парот.
Според семејството, Марија западнала во толку големи долгови што мајката морала да го продаде целото злато од куќата за да ја извлече.
 Извор: press24- Се каеме што воопшто се обидовме да зборуваме со нашата ќерка, а таа се сврте против нас. Не оцрне, а ние само сакавме да разговараме. Немавме на

loading...
Loading...