Прв пат по раскинувањето: Анастасија конечно призна во каков однос е со Костадин!

Loading...

По приказните дека нашла ново момче Ражнатовиќ решила да се огласи.Раскинувањето  помеѓу Анастасија и Костадин, привлече големи внимание во јавноста, а сега ќерката на Цеца решила да се огласи  и  да открие се за нивното раскинување.
Откако  во  некои  медиуми се шпекулираше дека Анастасија нашла ново момче, младата Ражнатовиќ решила да ги демантира тие приказни.

„Не е точно дека имам ново момче. Сама сум и  моментално ми  одговара мојот емотивен статус“, рекла ќерката на Цеца.
Анастасија вели дека немало  расправии, но  и  дека е во добри односи со Костадин.

„Немаше никакви расправии, се разделивме на најнормален начин. Останавме пријатели, а приказните за нашите расправии немаат врска со вистината. И  понатаму имам убаво мислење за Костадин“, открила Ражнатовиќ.Раскинувањето  помеѓу Анастасија и Костадин, привлече големи внимание во јавноста, а сега ќерката на Цеца решила да се огласи  и  да

loading...