Првото секс-крстарење во светот ветува многу „кршење на мраз“

Морското патување за возрасни, наречено „Desire“, ќе биде дел од палубата на бродот „Azamara quest“, наесен 2017 година.Најскапата услуга е луксузен апартман, кој чини 11.000 долари, а најприфатлива е цената за „кабина“ за 3.200 долари. Организатор е компанијата „Original group“.
Патувањето ќе започне во Венеција на 26 септември и ќе заврши таму на 3 октомври. Предвидени се постојки во Словенија и Хрватска.
Програмата вклучува забава за возрасни, еротски вечеринки, специјални простории за љубовна игра.
Во одвоени зони на долгиот 180 метри морски брод, ќе може да се оди без облека.

VENICE FOREPLAY AT DESIRE CRUISES. Welcome aboard the luxury liner, “Azamara Quest”!https://t.co/GMb1gZ5ZJ6#cruise pic.twitter.com/2KS3ys1gr3
— Best Travel Deals (@bestontraveldls) June 1, 2016
Најскапата услуга е луксузен апартман, кој чини 11.000 долари, а најприфатлива е цената за „кабина“ за 3.200 долари. Организатор е

Пронајдете не на следниве мрежи: