Психопат: Во преполн автобус им го ставил со сила во рака половиот орган!

Loading...

Настанот се случил во Србија. Имено, мажот 15-годишните девојчиња ги допирал со пенисот, а никој од патниците не реагирал.Непознат сексуален манијак пред неколку ја нападнал 15-годишната К.С.и  нејзината роднина 15-годишна С.Т така што со сила им го ставил половиот орган во рака.  Најлошо од се е што никој во автобусот на реагирал на тоа. Немоќните средношколки низ солзи молеле за помош.
Настанот за срски Курир го раскажал таткото на едно од девојчињата.
-Мојата ќерка и нејзината братучедка  се враќале од училиште во Земун. Се качиле во преполн автобус а до нив стоел маж стар околу 40-45 години.

 
Одеднаш мојата ќерка почувствувала дека некој ја допира по раката и ја отвара дланката. Мислела дека е братучедка и па не реагирала. Но, кога истото го почувствувала и другата девојка се свртеле и имале што да видат. Мажот ги допирал со пенисот- објаснува вознемирениот татко.
-Им кажав веднаш да одат кај возачот а  јас повикав полиција.
Потоа девојките отишле следниот ден да го идентификуваат манијакот во полиција.Непознат сексуален манијак пред неколку ја нападнал 15-годишната К.С.и  нејзината роднина 15-годишна С.Т така што со сила им го ставил половио

loading...
Loading...