Пукање пред судот во Истанбул, има и повредени

Пред судот во Истанбул имало пукотници, а според информациите објавени на РТ има и повредени лицаЛокалните медиуми пишуваат дека во престрелката учествуваат две локални ривалски банди вмешани во убиство за кое денес се одржува судење.
Осум лица се уапсени.Локалните медиуми пишуваат дека во престрелката учествуваат две локални ривалски банди вмешани во убиство за кое денес се одржува судење.
О

Пронајдете не на следниве мрежи: