Пукање во дискотеки, има загинати и повредени

Во текот на ноќта се случиле два посебни случаи на пукање во ноќни клубови во Германија и Хрватска. Двајца се мртви, двајца повредени.Имено, еден маж загинал, а три лица се повредени во пукање кое ноќеска околу 2 часот по локално време се случило пред еден клуб од северозападниот дел на Берлин, по расправија, додека во еден ноќен клуб во Сењ во Хрватска ноќеска дошло до пукање во кое едно лице загинало, а две се повредени.Имено, еден маж загинал, а три лица се повредени во пукање кое ноќеска околу 2 часот по локално време се случило пред еден клуб од северозападниот

Пронајдете не на следниве мрежи: