Пулс 24 со рекордна посетеност од 4 милиони во август

Loading...

Рекордна посетеност на Пулс 24 во месец август!Со огромно задоволство ја информираме јавноста за рекордната посетеност на Пулс 24.
Имено, во месец август Пулс 24 има рекордна посетеност од 4 милиони македонски посети. Севкупно во месец август Пулс 24 бил посетен 4.463.548 пати.
Веќе 10 месеци се наоѓа на првото место во Македонија.
Им благодариме на нашите читатели за неизмерната подршка, ова е дополнителен мотив за нашиот тим во иднина како и до сега навремено да ги информира своите читатели.
Во прилог погледнете ги резултатите!

Со огромно задоволство ја информираме јавноста за рекордната посетеност на Пулс 24.
Имено, во месец август Пулс 24 има рекордна посетеност

loading...
Loading...