Пулс24 руши рекорди на Интернет

Loading...

Според последните метрики, интернет порталот Пулс 24 кој од 22 ноември е на прво место според Алекса, достигна бројка од над 4 милиони посетеност за еден месец што претставува историски рекорд на Интернет за најпосетуван македонски сајт. 
Со навременото информирање од најразличен тип вести, покажавме дека сме број еден сајт во Македонија, веќе четири месеци. Горди сме поради овие наши успеси, а уште повеќе сме горди што публиката ги чита нашите вести кои ги покриваат сите области, политика, спорт, економија, бизнис, занимливости, љубов и секс, сцена, живот и многу други. 
За овој наш успех придонесоа нашите читатели кои уште од почетокот на постоење на овој сајт тие го прифатија и решија да дозволат да биде дел од нивното секојдневие. 
Оваа бројка е наш нов мотив за и понатаму да продолжиме да се трудиме да продуцираме важни, интересни и пред се релевантни вести кои ќе ги информираат сите во нашата земја, а и пошироко. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 Според последните метрики, интернет порталот Пулс 24 кој од 22 ноември е на прво место според Алекса, достигна бројка

loading...