Push-up Маица-Нов тренд меѓу посилниот пол!

Loading...

За жените веќе постојат push-up градници но не очекувавме и мажите да ги фати оваа „треска“…Ако можат жените, зошто не и мажите.
Тоа сигурно е политиката на компанијата која стои зад проектот. За жените веќе постојат push-up градници, фармерки или хеланки, а сега има и за момците. Всушност се рабори за посебно дизајниран модел „Funkybod Muscle Top“ маица, која им помага на момците во секое време да оставам добар впечаток и навежбани мускули, но во реалноста и не е баш така.Ако можат жените, зошто не и мажите.
Тоа сигурно е политиката на компанијата која

loading...
Loading...