Пуштен сообраќајот на мостот „Близнак“

Пуштен сообраќајот на мостот „Близнак“Пуштен е сообраќајот на мостот „Близнак“ во скопски  Аеродром, кој попладнево беше затворен поради пукната гасоводна цевка.
 Сообраќајот беше затворен речиси три часа. Пуштен е сообраќајот на мостот „Близнак“ во скопски  Аеродром, кој попладнево беше затворен поради пукната гасоводна цевка.

Пронајдете не на следниве мрежи: