Путин гради мост долг 19.000 метри кој ќе го спои Крим со Русија!

Loading...

Се појави првата 360 степени видео снимка од мостот долг 19 километри кој Крим ќе го спои со Русија.Oва видео им пружа на гледачите виртуелно патување до амбициозниот руски проект. 
Видеотo е претставено на Интернационалниот економски форум во Санкт Петерсбург.
На снимката се прикажува огромниот Кримски мост кој и понатаму им дозволува на гледачите да видат како ќе изгледа кога ќе биде готов.
Предвидено е огромниот проект да биде готов до 2018 година.Oва видео им пружа на гледачите виртуелно патување до амбициозниот руски проект. 
Видеотo е претставено на Интернационалниот економски

loading...