Работи кои твојата другарка не сака да ги слушне

Loading...

Не ја занемаруваме важноста на вистината, но некои работи е подобро да се преќутат и да се дозволи некој друг да ги изговори.  Ви презентираме топ 3 работи кои твојата пријателка не мора и не сака да ги слушне.
1. Си се здебелила
Жените сакаат да слушнат потврда за тоа како и  стојат работите. А за тоа како стојат работите, никогаш не се виновни прехрамбените навики, туку дизајнерите кои прават облека само за анорексични.
2. Те изневерува
Не Ви препорачуваме да допуштите некој да прави будала од Вашата другарка, но сакаме да обрнете внимание на една работа. Не одете со трчање кај неа да и ја кажете вистината, бидејќи никогаш не знаете како некој ќе реагира, дури и ако станува збор за Вашата најдобра пријателка. Најмалку што треба е да те обвини дека лажеш и дека само си љубоморна на нејзината среќа.  
3. Згодна му е новата девојка
Она што сака да го слушне Вашата другарка е дека сите претходни и идни негови девојки се грди, јадни, ефтини и точка.  Значи кога коментирате околу тоа,  се признаваат само коментарите, како на пример оној дека подобра би можел да најде копајќи во контејнер или слично.
Фото: Nina RicciНе ја занемаруваме важноста на вистината, но некои работи е подобро да се преќутат и

loading...