Работи за кои никогаш не сте помислиле дека имаат вакво чудно значење

Loading...

Кога ќе ги погледнете следниве фотографии ќе речете „ Аааа…. ова е навистина кул…..или сепак не?
1. Знакчето на иконата кога ќе се уклучувате на Фејзбук е различно за другата страна на светот

2. Знамето на Гуам е она на кое личи како да сте родени таму

3. Тик Так кутиите со бомбончиња имаат вграден подавач

4. Ејпл производите се само Браун производи од 50-тите

5. Кутиите за носење се претвораат во чинии

6. Капачето од пластичната Кока-кола пасува на стакленото шише

7. Точката на „и“ во логото на Принглс е Прингл (a Pringle)

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Кога ќе ги погледнете следниве фотографии ќе речете „ Аааа…. ова е навистина кул…..или сепак не?
1. Знакчето на икон

loading...