Рада Манојловиќ: „Не смеам да му кажам на Харис дека сум бремена, ќе побегне!“

Loading...

Харис Берковиќ  и  српската  пејачка Рада Манојловиќ  зборувале што  мислат   за родителството и  дали  наскоро  ќе стигне принова. „Што  би  било кога би  било“, рекла Рада. „Извинете јас нешто  морам… се договорив нешто…“, рекол Харис на шега.
Но, пејачката  решила искрено да одговори  на ова прашање, па објаснила.
„Гледавме некои  смешни клипови. Има едно момче кога девојката му спомнува  бебе, во  главата му  стои „бегај“. Шега на страна, се во  свое време, Харис е многу млад и  доколку  мене ми  е време нему навистина не му  е, би  побегнал. Тој има само  22 години и  дури сега треба обожавателките да трчаат по  него“, изјавила Рада.„Што  би  било кога би  било“, рекла Рада. „Извинете јас нешто  морам… се договорив нешто…“, рекол

loading...