Рада Mанојловиќ се осуди да го открие нешто за Цеца и Брена што никој не се осудил претходно: Тие имаат спонзори…

Loading...

Новиот апбум „Метропола“ на Рада Манојловиќ постигнува неверојатни успеси, а пејачката се огласи за подемот во кариерата.- Немав спонзор за албумот, но не знам дали тоа е паметно или глупаво. Дури и Цеца и Брена  имаат спонзори за спотовите и музичките проекти, само јас немам. Иако луѓето тоа поинаку го разбираат. Кога ќе го кажеш зборот спонзор, најчесто мислат на некој маж со кој жената е од корист за да ја финансира. Но спонзорството може да биде и нешто друго. Инаку јас немам машки спонзори, но за жал немам и спонзори за моите проекти, па секоја спот, статист и реквизит го имам платено сама, вели Рада.

На прашањето дали  би  сакала да има сопруг како  што има Брена, па тој  да ѝ биде и  спонзор и  маж, Рада одговорила:
„Види, тоа е баш  редок случај две големи богатства да се спојат. Брена и  Драгана Мирковиќ се добар  пример за тоа. Парата на пара оди“.- Немав спонзор за албумот, но не знам дали тоа е паметно или глупаво. Дури и Цеца и Брена  имаат спонзори за спотовите и музичките проекти, с

loading...