Рада Манојловиќ виновна за разводот на Ана и Раста!?

Loading...

Разводот на Ана Николиќ и Стефан Ѓуриќ Раста ја потресе јавноста, па многумина се прашуваат кој е виновен за распадот на бакот. Една пејачка токму во тој период поминуваше многу време во студиото на Раста, па откри некои непознати детали.Имено, се зборуваше за тоа дека Ана е љубоморна на пејачката со која соработува Раста, а една од нив била и Рада Манојловиќ.
-Бевме долго во студиото, но секој пат со нас беше и моето момче Харис Берковиќ, се огради веднаш Рада.

Пејачката потоа се осврна на љубовта на Николиќ и Ѓуриќ.
-Навистина тоа беше вистинска љубов. Кога нешто ќе те погоди како гром од ведро небо и кога ќе се спои нешто неспоиво, тогаш тоа е вистинска љубов. Мене тие ми беа совршена двојка, откри Рада во една емисија.Имено, се зборуваше за тоа дека Ана е љубоморна на пејачката со која соработува Раста, а една од нив била и Рада Манојловиќ.
-Бевме долго в

loading...