Рада од Виена не престанува да ја шокира јавноста, сега открива дека со Марјановиќ ќе…

Loading...

Радмила Рада Матиќ од Виена, со која вдовецот Зоран Марјановиќ  се допишувал  23 дена по убиството на неговата сопруга, пејачката Јелена Марјановиќ Крсмановиќ, не престанува да ја шокира јавноста.Откако  пред неколку  дена открила дека ќе се пресели во Борча, за да биде поблиска до  Зоран, оваа медицинска сестра отишла чекор понатаму.
Во  разговор со  пријателот  Драган  Јовановиќ, кој се фали  дека е дипломат на Томислав Николиќ, порачала дека од семејството Марјановиќ ќе зготви гулаш за целата населба кај Панчевскиот мост.
 Таа го  објавила разговорот на својот Фејсбук профил, но набрзо  го тргнала.
На почетокот од разговорот Матиќ го поканила Јовановиќ  на ручек, но  не му кажала што  се крчка.
„Сврати на ручек“, напишала Марјановиќ, на што  Јовановиќ ја прашал: „Што има?“
Неочекувано следел морбиден одговор:
„Она што најмогу  го  сакаш. Ќе ги  зготвам Марјановиќ за ручек и  ќе има гулаш за цела Борча. Има да се најадеме“, напишала Рада.
„За мене свекрвата“, одговорил Драган а Рада констатиала дека „има да јаде три  години“.
Рада подоцна и  во  усмен разговор му кажала на Јоваовиќ  да не заборави да му  порача на Николиќ ека ќе подготви гулаш од Марјановиќ.
Потсетуваме, поминаа повеќе од три месеци откако Јелена Марјановиќ беше убиена во населбата Црвенка во Борча, а нејзиниот убиец и покрај опширната потрага не е пронајден.Откако  пред неколку  дена открила дека ќе се пресели во Борча, за да биде поблиска до  Зоран, оваа медицинска сестра отишла чекор п

loading...