Рамен стомак за само 24 часа: Оваа течна диета дава резултати веднашРамен стомак за само 24 часа: Оваа течна диета дава резултати веднаш

Loading...

Ако имате проблем со салото на стомакот, оваа 24 часовна диета е спасот. Ова е планот за слабеење на критичната зона околу сотмакот.Во 8 часот напијте се млака вода.
Во 10 часот сок од јаболка или портокал.
Во 12 часот шолја зелен чај.
Во 13 часот ладна вода и сок од морков.
Во 15 часот шолја чај по ваш избор.
Во 17 часот природен сок по ваш избор.
Во 19 часот повторно шолја зелен чај.
Во 21 часот чаша вода и сок од грејпфрут.
Во 22 часот завршувате како што сте почнале со млака вода.
Важно е да не додавате и не одземата ништо.
Во 8 часот напијте се млака вода.
Во 10 часот сок од јаболка или портокал.
Во 12 часот шолја зелен чај.
Во 13 часот ладна вода и сок од морков.
Во 15 часот шолја чај по ваш избор.
Во 17 часот природен сок по ваш избор.
Во 19 часот повторно шолја зелен чај.
Во 21 часот чаша вода и сок од грејпфрут.
Во 22 часот завршувате како што сте почнале со млака вода.
Важно е да не додавате и не одземата ништо.
 Во 8 часот напијте се млака вода.
Во 10 часот сок од јаболка или портокал.
Во 12 часот шолја зелен чај.
Во 13 часот ладна в

loading...