Рангелова со емотивен говор пред жените од ВМРО-ДПМНЕ

Loading...

Рангелова со емотивен говор пред жените од ВМРО-ДПМНЕ.Големо НЕ за говорот на омраза врз жените во општеството и подигање на свеста за улогата за значењето на жената во општеството. Под ова мото Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ оддржа осмомартовски настан по повод претстојниот Ден на жената.
Претседателката на Унијата на жени Даниела Рангелова имаше емотивен говор, кој може да го погледнете во продолжение.Големо НЕ за говорот на омраза врз жените во општеството и подигање на свеста за улогата за значењето на жената во општеството. Под ова мото Унијат

loading...